Om oss

Värmdö Bilservice Däckstall

Vi är ett Familjeföretag från Värmdö

Vi driver en Allbilverkstad som ligger centralt i Värmdö köpcentrum och utför Service och Reparationer av alla bilfabrikat.
Vi har köpt nya rymliga lokaler med ljus och stor kundmottagning där du kan sitta bekvämt och dricka en kopp kaffe medan barnen leker i lekhörnan och vänta på din bil vid mindre reparationer och hjulbyten om du inte föredrar att strosa i köpcentrumet under tiden.

Vi vidareutbildar kontinuerligt vår personal för att kunna erbjuda den senaste tekniken och vi införskaffar fortlöpande eventuella specialverktyg som behövs för att kunna möta utvecklingen inom fordonsindustrin.

Vi Tillhör Kedjorna Autoexperten & Däckteam

Som kund hos oss kan du förvänta dig kvalitéts arbete till ett bra pris.

Däckteam är en av Landets ledande Däckkedjor med brett produkt-utbud och bred kunskap kring däck och fälgar för att tillgodose alla kunders specifika behov.

Vi är en Ackrediterad Autoexerten verkstad vilket innebär att vi är kvalitetskontrollerade och certifierade för att få utföra maskinskadereparationer åt flera försäkringsbolag och är huvudleverantör för maskinskadereparationer åt Trygg Hansa.

Vi köper in reservdelar via Autoexperten eller Original handeln – så både pris och kvalitét hänger samman. Du får 3 års garanti på reservdelar levererade från Autoexperten, En extra trygghet för dig!
Hos oss behöver du inte oroa dig om din bil fortfarande har fabriksgaranti. Garantin gäller även om du servar och reparerar din bil hos oss, då vi alltid utför ett fackmannamässigt arbete enligt tillverkarens instruktioner och vi använder reservdelar med minst motsvarande kvalité som biltillverkaren föreskriver.

I enlighet med de nya EU-reglerna har vi tillgång till samma erforderlig information och tekniska utrustning som märkeshandeln. Därför kan du med fördel serva din nya bil hos oss då ingen tveksamhet råder huruvida garantin gäller eller inte oavsett bilmärke och får en giltig stämpel i din servicebok.

Vi har även reservdels-, tillbehörs-, däck- & fälg försäljning samt Fullständig Däckverkstad med Förvaringsmöjligheter i fem stjärnigt däckhotell.

Ersättningsbil erbjuds i samband med service/reparation.