SM/NEZ Tävling i Höljes 13/5-14/5

15 maj, 2017

Återigen hemma efter en adrenalin laddad tävlingshelg på Höljes banan.

Felicia vann första heatet efter att ha lett från start till slut men på grund av en miss från tävlingsledningen vid tjuvstart i första kördes heatet om och hon vann igen trots att hon blev ut tryckt i alternativet på första varvet!  Hon kom 5a i andra och 4a i tredje vilket räckte till andra startspår i C-finalen, Väl i finalen blev det omstart på grund av att halva startfältet blev stående i första kurvan, i omstarten blev det återigen trångt i första kurvan men de kom loss och Felicia kunde köra sig till en fjärde placering.                                                                               18e plats av 40 deltagare. Snyggt kört!

Melanie kom 5a i alla sina heat och fick därmed tyvärr inte köra någon final eftersom motståndet i denna tävling var otroligt tufft. Hon blir snabbare och snabbare för varje tävling som körs!

Roger kom 6a i första omgången 3a i andra och 3a i sista och körde därmed D-Final som han vann och fick köra runner-upp i C-finalen där han slutade som 6a. Han är inte riktigt överens med sina nya stötdämpare så nu skall vi finjustera lite och ladda batterierna inför tävlingen i Tomelilla om 2 veckor.